🔔 اطلاعیه : برگزاری سمینار بین المللی بازارهای مالی با میزبانی سهامیر و حضورکمپانی HELMEN کانادا و مدیر ارشد FINESENCE اتریش

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

   امتیاز (13502) 4.9/5   
0 / 5

Your page rank:

به منظور بررسی دقیق تر و پیش بینی تحرکات نرخی جفت ارزی CAD/MXN، می بایست به چگونگی تغییرات شاخص های اقتصادی ایالات متحده نیز، توجه نماییم

پایگاه خبری و اطلاعاتی سهامیــــــــــر

SAHAMIR UNIVERSITY

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN سهامیـــــــــر

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

واحد خبرگزاری سهامیــــــــــــــــــر

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

بررسی و آشنایی با بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

بررسی بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

MARKET

تحلیل بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

PLATFOR

حجم تقضا بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

CHART

معاملات بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN

با وجود عدم حضور واحد ارزی دلار ایالات متحده، مابین جفت ارز دلار کانادا و پزو مکزیک، با تاثیر گیری شدید نرخ گذاری های این جفت ارز از تغییرات نرخی دلار ایالات متحده، مواجه می باشیم. چرا که در صورت مقایسه نمودن نمودار جفت های ارز CAD/USD و USD/MXN، با شباهت بسیار زیاد نرخ گذاری های این دو جفت ارز با یک دیگر، برخورد خواهیم نمود.

شاخص های مهمی در جفت ارز CAD/MXN

شاخص های مهمی که می بایست مورد توجه قرار گیرند، شامل:

  • تنظیمات نرخ بهره ی بانکی
  • تغییرات حجم تولیدات ناخالص داخلی
  • سطح بی کاری و دیگر آمار بازار کار

پزو مکزیک

واحد ارزی پزو مکزیک (با نشانه ای همچنان نشانه ی دلار ایالات متحده $ و با کد بانکی MXN)، به عنوان واحد ارزی ملی مکزیک به شمار می آید. به تاریخ 27 ماه می سال 2008 میلادی، واحد ارزی پزو مکزیک به دسته ی ارز های قابل صرافی، به منظور استفاده در معاملات ارزی میان بانکی جهان از طریق سیستم CLS، تبدیل شد.

 وظیفه ی تنظیمات مالی و توزیع پول این واحد ارزی را نیز، بانک مکزیک به عهده دارد. نمودار زنده ی نرخ گذاری های CAD/MXN، به شما کمک خواهد نمود تا بتوانید به بررسی تحرکات نرخی این جفت ارزی بپردازید.

دلار کانادا

دلار کانادا (با کد بانکی CAD و نشانه ی C$ و یا $)، به عنوان واحد ارزی اصلی کانادا به حساب می آید، که از سال 1858 میلادی بنیان گذاری شده است. توزیع و تنظیمات مالی این واحد ارزی را نیز، بانک مرکزی کانادا، بر عهده دارد.

دلار کانادا (به انگلیسی: Canadian Dollar، به فرانسوی: Dollar canadien) نام یکای پول کشور کانادا است که به اختصار CAD سی ای دی نامیده می‌شود.

یکای اصلی پول کشور کانادا دلار است، اسکناس‌های ۲ دلاری که هم‌اکنون به صورت سکه قابل استفاده می‌باشد، ۵ دلاری، ۱۰ دلاری و ۲۰ دلاری است، اما اسکناس‌های ۵۰ دلاری و ۱۰۰ دلاری نیز رایج است. سکه‌های کانادایی شامل پنی (یک سنت)، نیکل (پنج سنت)، دایم (ده سنت)، کوارتر (بیست و پنج سنت)، لونی (یک دلار) و تونی (دو دلار) می‌باشند.

این کشور از نظر حجم پول در بازارهاي جهاني در سطح پاییني قرار دارد. اما از نظر اقتصادي تقريبا بزرگترین شريك تجاري ایالات متحده محسوب میشود. کانادا هشتمین ذخایر نفتي جهان را در خود جای داده است و نسبت به منابع نفتي دیگر ، مسیر نزديكي را تا بزرگترین مصرف کننده انرژي جهان يعني ایالات متحده، دارد.

 از این رو USD/CAD حساسیت زیادی نسبت به نوسانات نفت نشان میدهد به گونه اي که در اثر افزایش قیمت نفت از ماه مي سال ۲۰۰۵ تا ماه مي ۲۰۰۶ دلار کانادا تقريبا ۲۷ درصد قویتر شده بود و این در حالي بوده که تمام ارزها در سال ۲۰۰۵ در برابر دلار ضعیف شده اند، همین مساله باعث جذابیت جفت ارزهاي فرعي مانند EUR/CAD یا CAD/JPY شد، و همچنین از ابتدای سال ۲۰۰۷ تا ماه سپتامبر دلار کانادا تحت تاثیر افزایش قیمت نفت و طلا چیزی در حدود ۲۵۰۰ پیپ در برابر دلار امریکا افزایش داشت.

كانادا همچنین سومین ذخایر طلا را به همراه استرالیا در اختیار دارد و افزایش نرخ طلا هم در این مدت به قدرت گرفتن پول مردم كانادا كمك كرده است.

این ارز به خاطر حجم کم معمولا در حركتها خيلي پرنوسان عمل میکند فرضا ممكن است ظرف ده دقیقه حركتي معادل ۱۰۰ پیپ داشته باشد و ۶۰ پیپ از حرکت را برگردد در اصطلاح Shadow هاي بزرگي دارد.

دیگر عوامل تاثیر گذار بر دلار کانادا بانك مركزي كانادا (Bank of Canada (BoC و نرخ بهره Interest Rate مي باشند که ابزار اساسي بانك مركزي براي كنترل تورم و رکود هست. از نظر شاخص هاي اقتصادي هم تا حد زيادي مشابه اقتصاد ایالات متحده مي باشد.

وضعیت اقتصاد کانادا و مکزیک

کانادا یکی از پیشتاز ترین صادر کنندگان نفت به شمار می آید. تغییرات نوسانات نرخی دلار کانادا، مستقیما به تغییرات نرخ گذاری های نفت مرتبط می باشد. بدین سبب نیز، افزایش و یا کاهش قیمت نفت، تغییرات نرخ دلار کانادا را، به دنبال دارند.

 نرخ متوسط دستمزد در سطح مکزیک بالا تر از میزان متوسط دستمزد در دیگر کشور های آمریکای لاتین بوده. همین امر نیز منجر به هم رتبه شدن این کشور، با دیگر کشور های پیشرفته ی دنیا، گردیده. در طی دهه ی 80، اکثریت سازمان های دولتی مکزیک خصوصی سازی شده اند و بخش خصوصی کسب و کار این کشور هم اکنون از سلطه ی بیشتری بر اقتصاد منطقه، برخوردار می باشد. در این بین اکثریت شرکت های خصوصی این کشور، خارجی می باشند.

 با توجه به تجارت پایدار و مداوم کشور مکزیک با ایالات متحده و کانادا و عضو بودنش در توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی North American Free Trade Agreement، یکی از درآمد های مهم این منطقه، شامل درآمد از تجارت آزاد می باشد. همچنین یکی دیگر از درآمد های نه چندان کم کشور مکزیک، از صادرات نفت بوده، که به عنوان یکی از عمده ترین صادر کنندگان نفت در سطح آمریکای لاتین، به حساب می آید.

 با وجود افزون بودن حجم ذخایر نفت و گاز مکزیک، به منظور عدم شکل گیری مشکلات مالی و با توجه به امکان پذیر بودن اتمام یابی به زود حجم ذخایر نفت و گاز این کشور، مکزیک دست به کاهش سطح استخراج سوخت های مربوطه برد.

این محدودیت در حدی زیاد بوده، که نظریه ی متخصصین بر این است، که در صورت ادامه یابی چنین روندی و کاهش سطح استخراج این دو سوخت، کشور مکزیک مجبور به وارد نمودن سوخت خارجی، به منظور رفع نیاز های روزانه اش، خواهد شد. بدین سبب نیز، تاثیرات نرخ گذاری های جهانی نفت بر واحد ارزی کشور مکزیک، بسیار قابل رویت می باشد.

نکات مهم در هنگام معاملات جفت ارز CAD/MXN

 به منظور بررسی دقیق تر و پیش بینی تحرکات نرخی جفت ارزی CAD/MXN، می بایست به چگونگی تغییرات شاخص های اقتصادی ایالات متحده نیز، توجه نماییم. چرا که تغییرات نرخ دلار ایالات متحده، تاثیرات قابل ملاحظه ای بر تحرکات هر یک از واحد های این جفت ارزی، می گذارد.

مقالات علمی و اخبار اقتصادی به گزارش پایگاه خبری سهامیر : (بررسی تخصصی نماد جفت ارز CAD/MXN)
این خبر در پایگاه و ارشیو حقوقی و اقتصادی سهامیر ثبت شد.

آخرین اخبــــــــــــــــــار و مقالات:

جدول محتــــــــــــــوا :