بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
بررسی و آشنایی با بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
بررسی بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
MARKET
تحلیل بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
PLATFOR
حجم تقضا بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
CHART
معاملات بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
بررسی تخصصی نماد جفت ارز EUR/HUF
جفت ارز یوروی اتحادیه ی اروپا و فورینت مجارستان (EUR/HUF) با وجود شناخته نشدن زیاد این جفت ارز در میان معامله گران، در صورتی که میل به خارج شدن از چهارچوب عملیاتی معاملات با جفت ارزهای عادی را دارید و می خواهید به اجرای معاملاتی متفاوت بپردازید، می توانید از این جفت ارز استفاده نمایید. تنها عامل تاثیر گذار بر روند نرخ این جفت ارز، شامل چگونگی تغییرات شرایط و همکاری های اقتصادی میان اتحادیه ی اروپا، با کشور مجارستان می باشد.
با توجه به وابستگی شدید تحرکات نرخ فرونیت مجارستان، از تغییرات ارزی یورو، حدس زدن نوسانات این جفت ارز نیز، چندان مشکل نیست. در واقع این ابزار مالی، مورد استقبال معامله گران خبره ی بازار فارکس است. چرا که اقتصاد اتحادیه ی اروپا از پایداری بالایی برخوردار بوده و چگونگی تغییرات جریان همکاری های تجاری اتحادیه ی اروپا با مجارستان نیز، همواره قابل تشخیص و پیش بینی می باشد. باید در نظر داشت که این جفت ارز، مخصوصا در طی جلسات معاملاتی اروپا، از نوسانات بسیار بالایی برخوردار می باشند اما در بلند مدت پایداری مناسبی دارد.
معرفی واحد پول اتحادیه اروپا
اتحادیه ی اروپا به عنوان، همتای تجاری نیوزلند به شمار نمی آید. تولیدات و صادرات اصلی نیوزلند، شامل محصورلات دام پروری و درخت و چوب می باشد. صادرات اصلی این کشور، به چین، ایالات متحده، کره ی جنوبی، ژاپن و استرالیا، ارسال می گردد. اروپا به عنوان وارد کننده ی این محصولات، به شمار نمی آید.
به منظور معامله این جفت ارز در فارکس، با استفاده از ابزار مالی یورو – دلار نیوزلند، می توان به منفی بودن نرخ سود خالص حساب بازرگانی نیوزلند و تغییرات شرایط اقتصادی، همتاهای تجاری این کشور نیز، توجه نمود.
اقتصاد اتحادیه ی اروپا به عنوان یکی از پایدار ترین سیستم های اقتصادی جهان به شمار می آید. تاثیر گیری یورو از بهبود یابی شرایط اقتصادی این منطقه بسیار افزون می باشد. شاخص بی کاری این منطقه در طی سال 2018 به شکل شدیدی کاهش یافت.
%70 حجم صادرات سنگاپور، شامل محصولات با تکنولوژی برتر بوده و حدود %10 این صادرات، شامل محصولات سوختی – انرژی می باشد. رشد اقتصادی پایدار و خدمات مالی برتر این کشور، سنگاپور را، به مرکز مالی آسیای جنوب شرق تبدیل نموده. همین عوامل نیز، به عنوان دلایل اصلی نوسانات ارزی دلار سنگاپور، به شمار می آیند.
از نظر کلی نوسانات جفت ارزی مربوطه، تا حدی غیر قابل پیش بینی، به شمار می آید. چرا که بر تحرکات نرخی این جفت ارزی، هم تغییرات شرایط اقتصادی اروپا و همچنین شرایط کلی بازار جنوب شرق آسیا نیز، تاثیر گذار می باشد.
یورو (به الفبای لاتین: Euro) (نماد: €؛ کد ایزو: EUR) یکای پول کشورهای منطقه یورو است که به ۱۰۰ سنت تقسیم میشود. استفاده از یورو در اول ژانویه سال ۲۰۰۲ رسماً در کشورهای آلمان، فرانسه، بلژیک، اتریش، اسپانیا، پرتغال، یونان، ایتالیا، ایرلند، لوکزامبورگ، هلند و فنلاند آغاز شد و اکنون در ۱۹ کشور از ۲۷ عضو اتحادیه اروپا بهطور رسمی در جریان است.
یورو خارج از اروپا نیز در برخی از بازماندههای مستعمرات کشورهای اروپایی نظیر گویان فرانسه، گوادلوپ، مارتینیک، مایوت، رئونیون، جزایر قناری و سن پیر و میکلون رایج است.
ضرب هر سکه (سنت) یا (یورو) در هر کشور عضو منطقه یورو شکل خاص و طرح خودش را دارد. سکههای ضرب هلند، اسپانیا، فنلاند، آلمان، فرانسه و… با یکدیگر متفاوت هستند.
ایده یکای پول یکسان، نخستین بار توسط ژاک دلور، وزیر اقتصاد سابق فرانسه که از سال ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۵، ریاست کمیسیون اروپا را به عهده داشت، ارائه شد. هدف این بود که هویت اروپایی در بازارها تقویت شده و تثبیت قیمتها، رشد اقتصادی و منافع تجاری نصیب اعضا شود.
دلور در گزارشی که در سال ۱۹۸۹ ارائه داد، یکای پول مشترک را یک هدف پولی مشترک توصیف کرد که تاحدی موجب رهایی کامل از جنبشهای سرمایهداری خواهد شد. یکای پول یورو که بزرگترین قدرت تجاری دنیا را شکل داد، با هدف وصلکردن کشورهای اروپایی برای مقاصد تجاری و سیاسی، یورو در بحبوحه آشوبهای سیاسی و اقتصادی به وجود آمد؛ دیوار برلین در سال ۱۹۸۹ فروریخته بود و آلمانها در اندیشه اتحاد بودند، در شرق اروپا بساط کمونیسم برچیده شده بود و منطقه شاهد فراز و فرودهای بسیار بود.
با پایان جنگ جهانی دوم، اتحادیه اروپا تأسیس شده بود اما اقتصاد منطقه در مسیر تک قطبیشدن حرکت میکرد. پیمان ماستریخت در تاریخ ۷ فوریه ۱۹۹۲ در یکی از شهرهای هلند به نام ماستریخت به امضا رسید و از سال ۱۹۹۳ به اجرا درآمد. این معاهده، ساختار یک یکای پول مشترک را طراحی کرد؛ نماد این ارز جدید از حرف اپسیلون در الفبای یونانی (ε) الهام گرفت و از سال ۲۰۰۱، سکهها و اسکناسهای آن توسط بانک مرکزی اروپا منتشر و وارد بازار شد.
فورینت مجارستان
واحد ارزی فرونیت مجارستان (با کد بانکی HUF) به عنوان واحد ارزی ملی مجارستان به شمار می آید و از طریق بانک ملی مجارستان، تنظیم می گردد. با در نظر گیری ادامه پروسه ی ورود کامل مجارستان، به اتحادیه ی اروپا، سرنوشت فرونیت هنوز معلوم نمی باشد. این پروسه از سال 2003 شروع شده است. به دلیل عدم کاهش کسری بودجه ی دولتی، نرخ تورم و بروز بحران مالی اخیر، پروسه ی تبدیل فرونیت به یورو، به تعلیق افتاد.
در رابطه با مجارستان می توان گفت که این کشور یکی از کشورهای مدرن اقتصادی، در سطح اروپای میانه، به شمار می آید. فعالیت های اقتصادی این کشور مخصوصا در حوزه های ماشین سازی، آهنگری، پتروشیمی و مزرعه داری، بالا بوده و حجم قابل توجهی از تولیدات این کشور نیز، صادر می گردد.
علاوه بر این کشور مجارستان از کسب و کار گردشگری بسیار موفقی برخوردار می باشد. در این بین به دلیل همکاری بسیار فعالانه ی مجارستان با تولید کنندگان و شرکت های خارجی، وابستگی شرایط اقتصادی این کشور از کشور های خارجی نیز، افزایش یافته است.
نرخ گذاری جفت ارز EUR/HUF
نمودار EUR/HUF، نمایان گر چگونگی تغییرات نرخ فرونیت مجارستان، نسبت به یورو می باشد. فرونیت از نرخ متغیر برخوردار بوده و به منظور خرید یک واحد یورو، به فروش میزان بیشتری از فرونیت، نیازمندیم. از طریق نمودار این جفت ارزی نیز، می توان به بررسی تحرکات نرخی فرونیت، نسبت به یورو و اجرای معاملات ارزی، پرداخت.