Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
رتبه 1 خدمات حرفه ای | سهام اپل و انواع سرمایه گذاری آن | مرکز آموزش عالی سهامیر |
🔔 اطلاعیه : برگزاری سمینار بین المللی بازارهای مالی با میزبانی سهامیر و حضورکمپانی HELMEN کانادا و مدیر ارشد FINESENCE اتریش

سهام اپل و انواع سرمایه گذاری آن

   امتیاز (13502) 4.9/5   
0 / 5

Your page rank:

شرکت Apple یک کمپانی تکنولوژی آمریکایی است. این شرکت در بورس NASDAQ و با نشان AAPL معامله می‌شود.

پایگاه خبری و اطلاعاتی سهامیــــــــــر

SAHAMIR UNIVERSITY

سهام اپل و انواع سرمایه گذاری آن سهامیـــــــــر


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

سهام اپل و انواع سرمایه گذاری آن

واحد خبرگزاری سهامیــــــــــــــــــر


Warning: Undefined property: WP_Error::$taxonomy in /home/admin/domains/sahamir-ac.com/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/query-control/classes/elementor-post-query.php on line 255

معرفی کمپانی اپل

معرفی کمپانی اپل

اپل یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینه طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی و نرم افزار کامپیوتر فعالیت می کند. این شرکت در دهه هفتاد میلادی با معرفی ریز رایانه های Apple III ،Apple II ،Apple I و بعد از آن مکینتاش، کمک فراوانی به آغاز گسترش رایانه های شخصی نمود.

همچنین اپل معمولا به تولید سخت افزارهای نوین و طراحی صحیح معروف است. کمپانی اپل در سال 1971 توسط دو دوست با نام های استیو وزنیاک و استیو جابز راه اندازی شد.

در سال 1977 اولین کامپیوتر شخصی این شرکت با نام Apple I به صورت دستی در گاراژ خانه استیو جابز ساخته شد. این محصول رسما با نام تجاری Apple Computer Inc به بازار عرضه گردید و توانست با فروش زیاد، اعتبار فراوانی برای خود به دست بیاورد.

بعد از این موفقیت، اپل بلافاصله در سال 1977 نوع دیگری از کامپیوتر شخصی به نام Apple II را نیز به بازار ارائه کرد که این سیستم به دلیل مجهز بودن به فلاپی درایو 5.25 اینچی توانست نظر کاربران زیادی را در سراسر دنیا به خود جلب کند.

کمپانی اپل در 1980

در سال 1980 اپل قصد داشت با معرفی Apple III که در واقع نمونه بهینه شده Apple II بود با بزرگترین رقیب خود در آن دوره با نام IBM به رقابت بپردازد. در آن زمان IBM کامپیوترهای خود را به سیستم عامل DOS مجهز کرده بود و توانست سهم زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص دهد. طراحی Apple III با ایراداتی مواجه شد که باعث شد صدها دستگاه از این مدل به شرکت بازگردانده شوند.

کمپانی اپل در سال 1983 اولین کامپیوتر مجهز به ماوس و سیستم عامل دارای واسط گرافیکی را که لیزا (Lisa) نام داشت به بازار ارائه کرد و انقلابی بزرگ در زمینه کامپیوترهای شخصی را به وجود آورد. بعد از آن سیستم عامل مکینتاش که تبلیغات گسترده ای برای آن صورت گرفته بود وارد بازار شد و بسیاری از نرم افزارهای مشهور کنونی مانند Microsoft Word و Adobe Photoshop، اولین بار برای کامپیوتر مکینتاش نوشته شدند. در اواسط دهه 1980 اپل شامل دو دپارتمان اصلی بود.

یکی از دپارتمان ها در زمینه Apple II فعالیت می کرد که مخصوص کاربران خانگی بود. دپارتمان دیگر بر روی سیستم مکینتاش کار می کرد که مخصوص کاربران حرفه ای طراحی شده بود. با اینکه یکی از موسسان اپل استیو جابز بود ولی وی در سال های بین 1985 تا 1996 در شرکت حضور نداشت.

دلیل این امر تصمیم هیئت مدیره شرکت اپل مبنی بر برکناری استیو جابز از سرپرستی تیم توسعه مکینتاش بود. او نیز به نشانه اعتراض از تصمیم گرفته شده شرکت را ترک کرد و در این مدت مجموعه دیگری به نام نکست (NEXT) را بنا نهاد.

در سال 1989 اپل مدل جدیدی از کامپیوترهای قابل حمل را با نام نوت بوک Power Book به بازار ارائه کرد. این نوت بوک با همکاری شرکت سونی و بکارگیری از صفحه مانیتور 9 اینچی، باتری های دو ساعته و هارد درایو 20 مگابیتی، به فرم ارگونومیک طراحی شده بود و توانست در سال 1991 سود زیادی را نصیب این کمپانی کند.

این کمپانی در سال 1989 به طراحی صنعتی روی آورد و استراتژی خود را بر پایه ارائه سه مدل کامپیوتر قابل حمل بنا کرد. یکی از این مدل ها Power Book 100 بود که در طراحی قطعات الکترونیکی کوچک آن دقت بالایی به کار گرفته شد و دوام و کارایی بیشتری داشت. این محصول شهرت اپل را به عنوان یک تولید کننده باکیفیت، در زمینه کامپیوترهای رومیزی و کامپیوترهای قابل حمل تثبیت کرد.

موفقیت Power Book و چند محصول دیگر اپل در این مدت باعث افزایش سود مالی شرکت شد و به همین دلیل مجله MacAddict، سال های 89 تا 91 را دوره طلایی مکینتاش نامگذاری کرد. ولی دوران طلایی دوام چندانی نیاورد و مایکروسافت ویندوز از یک رابط جدید رونمایی کرد که به اعتقاد بسیاری از مردم از نظر کارایی به راحتی مکینتاش بود.

اپل مایکروسافت را به کپی برداری از مکینتاش متهم کرد ولی ویندوز به پیشرفت خود ادامه داد. در طول دهه 90 اپل محصولات گوناگونی را تولید کرد و خط تولید خود را گسترش داد. گوناگونی محصولات، هزینه های همراه آن و محبوبیت مایکروسافت باعث شد اپل حتی تا مرز ورشکستگی پیش برود.

کمپانی اپل در دهه 1990

اوایل دهه 90، اپل برای آنکه بتواند همچنان در دنیای بزرگ کامپیوتر باقی بماند به تغییر و بازنویسی مکینتاش پرداخت و همچنین در سال 1994 با رقیبان قدیمی خود، IBM و موتورولا متحد شد. هدف از این شراکت، تولید کامپیوتری با سخت افزار IBM و موتورولا و نرم افزار اپل بود. بعد از آن اپل خط تولید Power Macintosh را راه اندازی کرد.

اما در اواسط دهه 90، این پروژه با شکست رو به رو شد و اپل سیستم عامل NEXT Step را خریداری کرد که از محصولات شرکت استیو جابز بود. این موضوع باعث شد تا استیو جابز به اپل باز گردد و در 9 ژوئیه 1997 با تصمیم هیئت مدیره اپل، استیو جابز به عنوان مدیر عامل در این شرکت انتخاب شد و اصلاحات کاربردی و گسترده ای را در ساختار اپل انجام داد. در سال 2001 اپل سیستم عامل Mac OS X را ارائه کرد که بر پایه NEXT Step و BSD بنا شده بود.

اپل، پیش به سوی موفقیت های بزرگ

اپل، پیش به سوی موفقیت های بزرگ

در اواخر سال 2001 کمپانی اپل از اولین سری iPod، که یک دستگاه قابل حمل پخش دیجیتال موسیقی بود رونمایی کرد. این گجت را می توان پایه گذار پیدایش iPad و iPhone دانست. iPod ها در ابتدا خیلی مورد توجه قرار نگرفتند اما خیلی زود در میان کاربران به محبوبیت رسیدند و از تولیدات موفقیت آمیز شرکت اپل محسوب شدند.

اپل اولین رایانه مجهز به پردازنده اینتل را در ژانویه 2006 ارائه نمود که از تکنولوژی Core Duo بهره می برد. لپ تاپ جدید Mac Book Pro  جایگزین Power BOOk بود که حدودا 4 برابر سریع تر از مدل های قدیمی عمل می کرد.

 آی پد  (iPad)، یک رایانه بدون صفحه کلید می باشد که در سال 2010 توسط استیو جابز معرفی شد. سیستم عامل این رایانه iOS بوده و همچنین از صفحه نمایش چند لمسی با دقت بالا بهره می برد. با انتشار نخستین نسخه آی پد، محبوبیت زیادی در میان تبلت ها ایجاد شد و شرکت های دیگر تلاش کردند تا محصولی مشابه آن را ارائه کنند.

 یکی از قابلیت های جدید و جالب آی پدها در آن زمان، استفاده از لمس انگشتان دست یا قلمی با نام Stylus جهت صدور فرمان به جای موشواره یا صفحه کلید بود. همچنین با گذشت زمان این دستگاه ها به عنوان یکی از گجت های محبوب در بین کاربران تبدیل شدند به گونه ای که تاکنون 17 مدل مختلف از آن به بازار ارائه شده است.

اولین گوشی موبایل آیفون در اوایل سال 2007 توسط استیو جابز معرفی شد که برخلاف گوشی های زمان خود فاقد صفحه کلید فیزیکی بود. این گوشی فقط از یک دکمه home که در زیر صفحه نمایش قرار داشت، بهره می برد.

کاربران می توانستند با فشردن دکمه Home به صفحه اصلی گوشی بازگردند. اولین گوشی آیفون به یک صفحه نمایش حساس لمسی با ابعاد 3.5 اینچ مجهز شده بود و کاربران می توانستند با استفاده از آن به انجام امور مختلف نظیر تایپ، شماره گیری و اجرای برنامه های مختلف بپردازند. سیستم عامل این گوشی بر مبنای Mac OS طراحی شده و iOS نام داشت، همچنین از مرورگر وب سافاری که مرورگر اصلی اپل می باشد در آن استفاده شده بود.

استیو جابز برای ارائه آیفون، نخست سه دستگاه که قابلیت های جذابی برای کاربران داشت را معرفی کرد. ابتدا یک دستگاه iPod با صفحه نمایش لمسی، سپس یک موبایل که در صنعت گوشی های هوشمند تحول عظیمی ایجاد می کند و در آخر هم یک دستگاه همراه که قابلیت اتصال به اینترنت داشت.

او بعد از توصیف این مشخصات و ویژگی ها، گوشی آیفون را معرفی کرد و مشخص شد این دستگاه تمام قابلیت های ذکر شده را شامل می شود که در آن زمان دستاورد بزرگی به حساب می آمد.

استیو جابز یکی از تاثیرگذارترین افراد و به عبارتی خالق برند اپل بود. او در سال 1972 پس از پایان تحصیلات دبیرستان، در کالج رید شهر پورتلند ثبت نام کرد اما بعد از یک ترم انصراف داد.

او بعد از انصرافش در بعضی از کلاس های کالج از جمله خوشنویسی ثبت نام کرد، این هنر در آینده شغلی وی تاثیرگذار بود چرا که ایده سبک حروف چندگانه که در کامپیوتر مکینتاش استفاده می شد از هنر خوشنویسی نشات گرفته بود. جابز در سال ۱۹۸۶ یک گروه گرافیکی را از بخش گرافیک کامپیوتر لوکاس فیلم خرید.

این شرکت که بعدها توسط خودش پیکسار نامیده شد، توانست فیلم های پویانمایی موفقی بسازد. در سال ۲۰۰۶ شرکت والت دیزنی، پیکسار را خرید. پس از این معامله جابز به یکی از سهام داران اصلی والت دیزنی تبدیل شد و به عضویت هیئت مدیره آن در آمد. در سال 2003 سرطان لوزالمعده استیو جابز تشخیص داده شد و او بعد از چندین سال مبارزه با این بیماری، در سال 2011 از سمت خود در اپل استعفا داد و سرانجام در 5 اکتبر 2011 درگذشت.

مرگ استیو جابز برای همه اعضای تیم اپل و همچنین افراد علاقمند به دنیای تکنولوژی غم انگیز بود. اما این مسئله موجب شکست اپل نشد و این کمپانی با وجود همه سختی ها توانست پس از معرفی آیفون های جدید، ساعت هوشمند اپل واچ را نیز در سال 2015 به بازار عرضه کند.

اپل در سراسر دنیا نمایندگی های فراوانی دارد که آنها را با نام اپ استور می شناسند. در سه ماه آخر سال 2014، سود اپل 18 میلیارد دلار بوده است و توانست رکوردی بی سابقه را به ثبت رساند و تاکنون هیچ شرکتی در یک دوره سه ماهه به آن نرسیده است. شرکت اپل در سال 2017 برای دهمین سال متوالی، عنوان تحسین برانگیزترین شرکت فناوری اطلاعات در جهان را به خود اختصاص داد.

همچنین در این سال به مناسبت دهمین سالگرد ساخت گوشی های آیفون، از جدیدترین محصول این شرکت با نام آیفون 10 رونمایی شد که طراحی آن دچار تحولات شگفت انگیزی شده بود. این کمپانی در سال های بعد نیز تاکنون محصولات متنوعی را همچون ایفون 12 تولید و روانه بازار کرده است.

سرمایه گذاری در سهام شرکت اپل

سرمایه گذاری در سهام شرکت اپل

با بالا گرفتن تب و تاب سرمایه‌گذاری در ایران، بسیاری از سرمایه‌گذاران به فکر شرکت در بورس‌های بین‌المللی افتاد ه‌اند. در این بین، کرونا نیز باعث سودآوری شرکت‌های های‌تک و الکترونیکی معروف گردیده و روز به روز بر ارزش آن‌ها افزوده است.

یکی از اولین انتخاب‌های سرمایه‌گذاران، خرید سهام اپل هست که هم شرکت نام‌ آشنایی است و هم پرسود. تیم سهامیر در کنار شماست تا برای خرید بهترین سهم‌ ها در بازار بین ‌المللی به شما مشاوره داده و همچنین به پرسش‌های شما پاسخ دهد.

خبر خوب این است که برخلاف گذشته، اکنون بستر تجارت و ترید کردن در بازارهای مالی دنیا فراهم شده و شما می‌توانید با چند کلیک، سهامدار یک شرکت بزرگ و بین‌المللی باشید. توصیه می‌شود که برای ورود به بازارهای جهانی، حتما با مشاور مالی سهامیر مشورت کنید و پس از کسب مهارت های لازم که توسط مجموعه سهامیر آموزش داده می شود، اقدام به خرید نمایید.

همان طور که در بالا توضیح داده شد، شرکت Apple یک کمپانی تکنولوژی آمریکایی است. این شرکت در بورس NASDAQ و با نشان AAPL معامله می‌شود.

ارزش این شرکت در سال 2019 میلادی بیش از 813 میلیارد دلار بوده است. محصولات این شرکت در سرتاسر دنیا شناخته شده و تقریبا کسی به کیفیت آن شک ندارد. آیفون، مک‌بوک و آیکلاد جزو محصولات پرطرفدار این شرکت، هستند. برای خرید سهام اپل باید ابتدا بروکری را پیدا کنید که دسترسی به بورس NASDAQ را برای شما فراهم کند. برای این مورد می توانیم به شما بروکر ویندزور را معرفی کنیم.

نتیجه گیری

نتیجه گیری

اگر طبق بررسی‌های خود به این نتیجه رسیدید که خرید سهام اپل مناسب‌ترین انتخاب برای سرمایه‌گذاری است و الآن به دنبال آموزش روش های خرید آن هستید، می توانید ضمن شرکت در دوره های آموزشی مجموعه سهامیر و کسب مهارت های لازم، نسبت به خرید سهام شرکت اپل اقدام نمایید.

10 پاسخ

    1. بله این امکان رو بروکرها در اختیار شما عزیزارن و شما میتونید هم بلند مدت و هم کوتاه مدت سرمایه گذاری کنید

    1. بله این امکان برای شما وجود داره چون شما دارید در غالب فارکس و بروکر فارکستون سهم اپل رو میخرید و ازتمام امکانات متاتریدر و بروکرتون و سهمی مثل اپل بهره میبرید.

    1. بله اگر سهام آمریکایی باشد باید شما با شروع و پایان سشن آمریکا شروع به خرید و فروش کنید

    1. وقتی قیمت تولید اخرین محصول اپل با قیمت پایین تری عرضه میشه ارزش دلار بالاتر رفته و همچنین نرخ بیکاری کمتر میشه چون فروش بالاتر میره و ارزش دلاربیشتر میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات علمی و اخبار اقتصادی به گزارش پایگاه خبری سهامیر : (سهام اپل و انواع سرمایه گذاری آن)
این خبر در پایگاه و ارشیو حقوقی و اقتصادی سهامیر ثبت شد.

آخرین اخبــــــــــــــــــار و مقالات:

جدول محتــــــــــــــوا :